Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı ceket görmek

Rüyada yamalı ceket görmek

Rüyada yamalı ceket görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, yanlış kararlar vereceğine, sorunların üstüste geleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yetki ve imza sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamalı ceket gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada yamalı ceket görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada elbiseye yama yapmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada yama yapmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamalı çorap görmek yüzüne kan geleceğine, güvenini sarsacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yamalı elbise giymek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Rüyada yamalı çorap giymek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Rüyada yamalı seccade görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet eder.

Rüyada yama görmek çok mutlu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments