Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamalı şalvar görmek

Rüyada yamalı şalvar görmek

Rüyada yamalı şalvar görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamalı şalvar gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Rüyada yamalı şalvar görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada elbiseye yama yapmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yamalı çorap giymek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yamalı etek giymek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yama görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılarını ispat edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yamalı çorap görmek yoksul için zenginliğe, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yamalı elbise giymek üzgün olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalettir.

Rüyada yamalı seccade görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments