Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisenin ıslandığını görmek

Rüyada elbisenin ıslandığını görmek

Rüyada elbisenin ıslandığını görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, renk ve eğlence geleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elbisenin ıslandığını gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Rüyada elbisenin ıslandığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle ıslanmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından ıslanmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, duaların kabul olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments