Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabın ıslandığını görmek

Rüyada çorabın ıslandığını görmek

Rüyada çorabın ıslandığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Rüyada çorabın ıslandığını gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada çorapların ıslandığını görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çoraplarının ıslandığını görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada ayakları ıslanmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada denizden ıslanmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada su altında ıslanmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments