Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından ıslanmak

Rüyada birisi tarafından ıslanmak

Rüyada birisi tarafından ıslanmak en gösterişli arabalara bineceğine, takdir edilen kişi olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kıdem atlayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kalp kırıklığı olacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından ıslanmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada biri tarafından ıslanmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından ıslanmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına yorulur.

Rüyada şelale altında ıslanmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede ıslanmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments