Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının ıslandığını görmek

Rüyada saçlarının ıslandığını görmek

Rüyada saçlarının ıslandığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, eşyaların yenileneceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Rüyada saçlarının ıslandığını görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına alamet eder.

Rüyada saçının ıslandığını görmek örnek insan olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada pantolonunun ıslandığını görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada birinin ıslandığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Rüyada biri tarafından ıslanmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada suyla ıslanmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments