Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak sıkıntıların biteceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda yürümek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, güzel günler yaşanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hastalıklarını yeneceğine işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak rahat bir işe girileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ıslanmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak kafasının rahat olacağına, zor durumlara düşüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments