Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yokluk içine düşeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabısının ıslandığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Rüyada ayakkabılarının ıslandığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak işveren koltuğunda oturacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, bereket ve zenginlik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak dertlerin son bulacağına, işinde terfi edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetlerinin ıslandığını görmek ayıplı yolara sapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle ıslanmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments