Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle ıslanmak

Rüyada biriyle ıslanmak

Rüyada biriyle ıslanmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle ıslanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada çok ıslanmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslandığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada denizde ıslanmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek hayatını ailesine adayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette ıslanmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments