Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek

Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek

Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada elbiselerinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Ardından, onayı alıp yaşam tarzınızın, planlarınızın veya stratejilerinizin halen uygulanabilir olup olmadığını sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elbisenin ıslandığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede ıslanmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında ıslanmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, pek az kazanç getireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, iyilik görüleceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada su ıslanmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments