Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yağmura ıslanmak spora başlayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak herkesin ilgisinin çekileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments