Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ıslanmak

Rüyada su ıslanmak

Rüyada su ıslanmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, işinden geri kalacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ıslanmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada su altında ıslanmak yaşamın kolay hale geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayatından razı geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada su ıslanmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyla ıslanmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suyla ıslanmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak dostlarıyla bir araya geleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments