Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suyla ıslanmak

Rüyada soğuk suyla ıslanmak

Rüyada soğuk suyla ıslanmak güzel günler için çalışılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işinin başına geçeceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek hem dua alacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, eşlerin boşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk su aramak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine soğuk su vermek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments