Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede ıslanmak

Rüyada çeşmede ıslanmak

Rüyada çeşmede ıslanmak dünyasının bir anda değişeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çeşmede ıslanmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada çeşmede ıslanmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, mutlu olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada küvette ıslanmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına inanılır.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments