Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında ıslanmak

Rüyada su altında ıslanmak

Rüyada su altında ıslanmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini geliştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Rüyada su altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada su altında ıslanmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada suyun altında ıslanmak sevip saydığı bir birey olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak evine bereket geleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak hata yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada şelale altında ıslanmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çalıştığına değeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet eder.

Rüyada suya düşüp ıslanmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kız çocuğunun olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Rüyada temiz suyla ıslanmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments