Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde ıslanmak

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı temiz deniz görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizi dalgalı görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, durumun değişmesine inanılır.

Rüyada gece dalgalı deniz görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine işarettir.

Rüyada dalgalı ve çamurlu deniz görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denize atlamak kısmetinin ve talihinin açılacağına, maddi gücünün azalacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments