Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kurutmak

Rüyada elbise kurutmak

Rüyada elbise kurutmak borcunun da hafifleyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise kurutmak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Rüyada elbise kurutmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada balık kurutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerin kuruduğunu görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek adının yayılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kurutulmuş domates görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, insanları kıracağına, zorluklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments