Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş domates görmek

Rüyada kurutulmuş domates görmek

Rüyada kurutulmuş domates görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, adının fesada karışacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş domates gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş domates görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye kurutmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada sebze kurutmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır kurutmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada et kurutmak işinin gücünün rast gideceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek kurutmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, iyileşme göstereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments