Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş dut görmek

Rüyada kurutulmuş dut görmek

Rüyada kurutulmuş dut görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada kurutulmuş dut görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş dut yemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş gül görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş domates görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, alkış alacağına yorulur.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek eğer işsizse iş bulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments