Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağının kuruduğunu görmek

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zahmete ve çileye düşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada dudağının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sağlığın bozulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, namaz kılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fındık kurutmak her zaman şükür içinde olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzının kuruduğunu görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut yemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş nane görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, zararının büyük olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments