Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada çiçek kurutmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, tüm sorunlarının biteceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada kurutma makinesi görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Rüyada deniz kuruduğunu görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Rüyada üzüm kurutmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçların kuruduğunu görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments