Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş ekmek görmek

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş ekmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Rüyada ekmek kurutmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş ekmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek işlerinin çok iyi gideceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments