Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kurutmak

Rüyada balık kurutmak

Rüyada balık kurutmak daha pozitif biri olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Rüyada balık kurutmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada balık kurutmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş balık görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak saç kurutmak bunun için her gün şükredeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek kurutmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, aşama göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments