Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise giyip aynaya bakmak

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok sayıda borca gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine delalettir.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Rüyada aynada dişlere bakmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak eline geçen paraları tutamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna bakmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kendine aynada bakmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments