Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada dişlere bakmak

Rüyada aynada dişlere bakmak

Rüyada aynada dişlere bakmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, koyu muhabbette kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, hastalıkların kalmayacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada aynada dişlere bakmak gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada aynada dişlere bakmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada aynada dişlerine bakmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının günden güne çok artacağına işarettir.

Rüyada aynada bakmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda aynaya bakmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynadan kendine bakmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada boy aynasına bakmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada aynada gözüne bakmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zahmetinin çoğalacağına, mutlu günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments