Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak elindekileri de alıp götüreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada aynadan kendine bakmak evliyseniz eşle iyi geçime, dertleri biteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Rüyada banyoda aynaya bakmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalettir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak geleceğinizin güzel olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada ayna bakmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, depresyona gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments