Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakmak

Rüyada aynaya bakmak

Rüyada aynaya bakmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, rahatının yerinde olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, dertleşerek moral bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kişinin geri planda kalacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalettir.

Rüyada ayna bakmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada aynada kendine bakmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Rüyada kendine aynada bakmak yaşam şartlarının düzeleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Rüyada aynada bakmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işarettir.

Rüyada aynada dişlerine bakmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments