Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine aynada bakmak

Rüyada kendine aynada bakmak

Rüyada kendine aynada bakmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, gözyaşı dökeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, para pul sahibi olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kendine aynada bakmak gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada aynada gözüne bakmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada dişlere bakmak yaşamının uzun olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada aynada dişlerine bakmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada boy aynasına bakmak işlerin devam edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak kişinin rahat nefes alacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments