Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle aynaya bakmak

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, makam sahibi olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Rüyada gelinlikle aynaya bakmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada aynada dişlerine bakmak haram mal yiyip içeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ayna bakmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendine aynada bakmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet eder.

Rüyada aynada gözüne bakmak hayatının bir anda renkleneceğine, birikmiş parasının olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments