Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna bakmak

Rüyada ayna bakmak

Rüyada ayna bakmak karalar bağlayacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada ayna bakmak gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada boy aynasına bakmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada aynada dişlere bakmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada bakmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet eder.

Rüyada ayna bakmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada biriyle aynaya bakmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments