Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılanlara bakmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken etrafa bakmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret eder.

Rüyada aynada dişlere bakmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalettir.

Rüyada kendine aynada bakmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle aynaya bakmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments