Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise dolabına saklanmak

Rüyada elbise dolabına saklanmak

Rüyada elbise dolabına saklanmak isteklerinin gerçekleşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada elbise dolabına saklanmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada elbise dolabına saklanmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dolapta saklanmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada dolaba saklandığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek mutluluğu yakalayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dolabı almak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments