Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada içi dolu elbise dolabı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi dolu dolap görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada dolu dolap görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada içi boş dolap görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabına saklanmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet eder.

Rüyada eski elbise dolabı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments