Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabın içine saklanmak

Rüyada dolabın içine saklanmak

Rüyada dolabın içine saklanmak işlerin devam edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yükünün hafifleyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Rüyada dolaba saklanmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak üzgün ve hasta olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaklaşan güzel günlere delalet etmektedir.

Rüyada eve saklanmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada samanlıkta saklanmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments