Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba saklandığını görmek

Rüyada dolaba saklandığını görmek

Rüyada dolaba saklandığını görmek eskisinden de iyi olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayırlı ve güzel olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elbise dolabına saklanmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sağlığının da bozulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, onun zamanını çalacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada babasından saklanmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, gelişmelerin olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments