Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap arkasına saklanmak

Rüyada dolap arkasına saklanmak

Rüyada dolap arkasına saklanmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlarla arasının açılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada dolap arkasına saklanmak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta saklanmak can derdine düşeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dolabına saklanmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalettir.

Rüyada dolaba saklanmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına inanılır.

Rüyada kapı arkasına saklanmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments