Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise dolabı almak

Rüyada elbise dolabı almak

Rüyada elbise dolabı almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Rüyada elbise dolabı almak gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Rüyada eski elbise dolabı görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada elbise dolu dolap görmek hayaline kavuşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolaba elbise asmak huzurunun eski haline döneceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada elbise dolabı almak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, enerjisini toplayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret eder.

Rüyada elbise dolabı görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments