Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta saklanmak

Rüyada dolapta saklanmak

Rüyada dolapta saklanmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulur.

Rüyada dolapta saklanmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada dolap arkasına saklanmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada elbise dolabına saklanmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dolaba saklanmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Rüyada dolaba saklandığını görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada dolapta saklanmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak altına saklanmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanından saklanmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments