Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba saklanmak

Rüyada dolaba saklanmak

Rüyada dolaba saklanmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada dolabın içine saklanmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap arkasına saklanmak bol muhabbette kalacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada elbise dolabına saklanmak aydınlık bir döneme girileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dolaba saklanmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada dolapta saklanmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanlıkta saklanmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, onu borçtan kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden saklanmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments