Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve tırnak görmek

Rüyada el ve tırnak görmek

Rüyada el ve tırnak görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve tırnak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda, değişiklik yapmak istirahat etmek kadar iyi olabilir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek günlerinin güzelleşeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağını kesmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağı kesmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işarettir.

Rüyada el tırnağı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını görmek kendisi ile baş başa kalacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments