Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağının çıktığını görmek

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük borçlar alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tırnağının çıktığını gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek yeni bir haneye sahip olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının çıktığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, aile saadetinin de artacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments