Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnaklarına oje sürmek

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet eder.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işlerin açılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments