Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnaklarını görmek

Rüyada el tırnaklarını görmek

Rüyada el tırnaklarını görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada el tırnaklarını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet eder.

Rüyada el tırnaklarını görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek sağlığını geri kazanacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek barış ve sevgi içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments