Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnaklarını kesmek

Rüyada el tırnaklarını kesmek

Rüyada el tırnaklarını kesmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, başarılarının daim olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işarettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada el tırnağı kesmek kolaylığa kavuşacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Rüyada el tırnağını kesmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments