Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağını kesmek

Rüyada el tırnağını kesmek

Rüyada el tırnağını kesmek hasret içinde kalacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, onu uyaracağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada el tırnaklarını kesmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek elini eteğini hayattan çekeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalettir.

Rüyada uzun tırnak kesmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, onları tebrik edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments