Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağı kesmek

Rüyada el tırnağı kesmek

Rüyada el tırnağı kesmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek yüzünün de güleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, her şeyin yenileceğine işarettir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulur.

Rüyada el tırnağı kesmek üzücü olaylar yaşanacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağını kesmek sürpriz olayların meydana geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek sağlık ve hayır getireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, maddi açıdan nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet eder.

Rüyada el tırnaklarını kesmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün tırnak kesmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments