Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el tırnağı görmek

Rüyada el tırnağı görmek

Rüyada el tırnağı görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, büyük adımlar atacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağı gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek büyük fırsatlar yakalayacağına, muradın yerine geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, mali krize gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağı görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnağının koptuğunu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, işlerinin kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments