Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek maddi güç sahibi olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek yanlış işlere girileceğine, razı geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağını kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağı kesmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerdeki karın artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments