Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve parmak

Rüyada el ve parmak

Rüyada el ve parmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ve parmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada el parmağı görmek kişinin her daim iyi anılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada el ve parmak görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada el ve parmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments