Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el parmağının koptuğunu görmek

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Rüyada el parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek başarılı bir kişi olunacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve parmak görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Rüyada el parmağı görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek büyük atılımlar yapılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Rüyada sağ el baş parmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada el parmak görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments